Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Καλλιεργούσε χασισόδεντρα στη σοφίτα του


Ολόκληρη εγκατάσταση καλλιέργειας χασισόδεντρων είχε δημιουργήσει στη σοφίτα του σπιτιού του ένας 40 χρονος στη Ναύπακτο, ο οποίος  έπεσε στα χέρια της αστυνομίας.





Οι αστυνομικοί του Α.Τ. Ναυπάκτου, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, έκαναν σήμερα στις 9 περίπου το πρωί  έρευνα στο σπίτι του συγκεκριμένου, με την παρουσία δικαστικού λειτουργού και ανακάλυψαν στη σοφίτα και σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, 4 δενδρίλια  ινδικής κάνναβης σε πλήρη ανάπτυξη.

Παράλληλα μέσα σε μια λεκάνη, όπου υπήρχε ειδικό χώμα, βρέθηκε φυτώριο με άλλα 10 δενδρίλια, τα οποία βρίσκονταν στο στάδιο της μεταφύτευσης. Επίσης βρέθηκε μια ειδική λάμπα φωτισμού, ένας  ανεμιστήρας για να διατηρείται η απαιτούμενη θερμοκρασία, λιπάσματα και άλλα σύνεργα καλλιέργειας, ζυγαριά ακριβείας, τρία σακουλάκια με χασίς βάρους 4 γραμμαρίων το καθένα, καθώς και χειρόγραφες οδηγίες καλλιέργειας.

Η σοφίτα επικοινωνούσε με το υπόλοιπο σπίτι με πτυσσόμενη σκάλα, ενώ εντύπωση προκάλεσε στους αστυνομικούς ο τρόπος που είχε οργανωθεί η καλλιέργεια. Ο 40χρονος που είναι Κύπριος με αγγλικό διαβατήριο, συνελήφθη από τους αστυνομικούς και οδηγείται στον Εισαγγελέα Μεσολογγίου.

Πηγή: Aixmh

Δεν υπάρχουν σχόλια: