Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Την ποινική δίωξη του πρωθυπουργού ζητά ο Β. Κόκκινος για το "λεφτά υπάρχουν" (VIDEO)


Όποιος εξαπατά εκλογέα τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών και χρηματική ποινή! Ο πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Βασίλης Κόκκινος, ζητά την ποινική δίωξη του πρωθυπουργού!





Mε αφορμή βέβαια την περίφημη δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου απο τη Θεσσαλονίκη ότι "λεφτά υπάρχουν". 
Ο πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Βασίλης Κόκκινος, με άρθρο του στην εφημερίδα «Αξία» αναφέρεται στο πρόσωπο του πρωθυπουργού και ζητά την ποινική του δίωξη. «Κατά τον Ποινικό Κώδικα (άρθρο 162), όποιος εξαπατά εκλογέα, με οποιονδήποτε τρόπο, για να μεταβάλει το εκλογικό του φρόνημα, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών και με χρηματική ποινή. Ο πρωθυπουργός μας υποσχέθηκε στον ελληνικό λαό προεκλογικώς, κατά την ομιλία του στη Θεσσαλονίκη, στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2009, ότι υπάρχουν χρήματα και θα δώσει αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις, ανώτερες του πληθωρισμού», αναφέρει ο κ. Κόκκινος.
Τονίζει ότι «όμως αμέσως μετά τις εκλογές μείωσε μισθούς και συντάξεις, έπραξε δηλαδή το αντίθετο εκείνου που είχε υποσχεθεί. Ο αντιπρόεδρος του, για να δικαιολογήσει την εξαπάτηση του ελληνικού λαού, είπε ότι όλα τα κόμματα δεν τηρούν τις προεκλογικές τους υποσχέσεις. Άλλο είναι να προσπαθήσει ένα κόμμα να εκτελέσει το προεκλογικό του πρόγραμμα και να μην επιτύχει, και άλλο να μην επιχειρήσει καν την εφαρμογή του και από την πρώτη στιγμή να εφαρμόσει πολιτική αντίθετη του προγράμματος του», σημειώνει ο κ. Κόκκινο.
Ο κ. Κόκκινος κατηγορεί ακόμη τον πρωθυπουργό για ψεύδη. «Μετά τις εκλογές, προς δικαιολόγηση της καταφανούς εξαπατήσεως των Ελλήνων, ο πρωθυπουργός μας ισχυρίστηκε ότι δήθεν αγνοούσε την πραγματική οικονομική κατάσταση της χώρας. Ψεύδεται», επισημαίνει χαρακτηριστικά, εξηγώντας πως «ένας πολιτικός που ήταν υπουργός όλων των κυβερνήσεων του πατρός του, εμπνευστού της υπερχρεώσεως της χώρας, όπως και των κυβερνήσεων του κ. Σημίτη, είναι αδύνατον να αγνοεί την οικονομική κατάσταση της χώρας».
Πηγή:simantra.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια: