Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Νεκρός ο κριτής αγώνων στίβου που καρφώθηκε στο λαιμό από ακόντιο!


Δεν άντεξε τελικά ο 75χρονος κριτής που δέχτηκε το ακόντιο στο λαιμό σε τοπικού μίτινγκ στίβου «Wilhelm-Unger-Spielen» στο Ντίσελντορφ και κατέληξε το πρωί της Δευτέρας. 

Ο 75χρονος κριτής πήγε να μετρήσει τη βολή 17χρονου αθλητή πριν το ακόντιο καρφωθεί στο έδαφος και ο αέρας του άλλαξε πορεία και τον τραυμάτισε πολύ σοβαρά στον λαιμό.
Ο άτυχος κριτής μεταφέρθηκε άμεσα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της πόλης, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση, ωστόσο η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη.
Σύμφωνα με τον γερμανικό Τύπο, ο κριτής εισέβαλε στο πεδίο ρίψης πριν το ακόντιο καρφωθεί στο χορτάρι, ενώ δεν υπολόγισε και τον δυνατό αέρα που επηρέασε την πορεία του.
Αποτέλεσμα αυτού ήταν το ακόντιο να καρφωθεί στο λαιμό του άτυχου άνδρα, ο οποίος έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος. Αφού δε του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ο 75χρονος κριτής μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, λόγω ακατάσχετης αιμορραγίας.
Μετά το τραγικό συμβάν, η αστυνομία εκκένωσε το στάδιο που διεξάγονταν οι αγώνες, με τους 800 περίπου θεατές να αποχωρούν σε κατάσταση σοκ.

thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: