Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Ο εμπορικός σύλλογος Αιγίου κατά Βενιζέλου


Επιστολή-καταπέλτης προς τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης & Υπουργό Οικονομικών κ. Ευάγγελο Βενιζέλο, απευθύνει ο Εμπορικός και Εισαγωγικός Σύλλογος Αιγιαλείας, με κύριο σημείο αιχμής την υποβάθμιση της ΔΟΥ Αιγίου καθώς δόθηκε εντολή να παραδώσει το Δικαστικό Τμήμα της.




Ο Σύλλογος εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια του, τόσο για την πολιτική που εφαρμόζετε, όσο και για την...περιφρόνηση του Υπουργού σε σειρά επιστολών που του έχει στείλει και στις οποίες ο κ. Βενιζέλος δεν έχει απαντήσει, χαρακτηρίζοντας τον μάλιστα ανεπιθύμητο(καθώς και την Κυβέρνηση) στην Αιγιάλεια! Συγκεκριμένα στην επιστολή του Συλλόγου, η οποία κοινοποιείται στο Γραφείο του Πρωθυπουργού, στον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Παντελή Οικονόμου και στους Βουλευτές Αχαΐας αναφέρονται τα εξής:

«Κύριε Υπουργέ,
Με την παρούσα επιστολή επιθυμούμε να σας εκφράσουμε για ακόμη μία φορά την δυσαρέσκειά μας απέναντι στην πολιτική που εφαρμόζετε και στην υποτιθέμενη δημοκρατία που διέπει το Σύνταγμά μας και την πολιτική σας βούληση. Από 13/10/2011 έχετε παραλάβει σχετικό έγγραφό μας (4208/13-10-2011), με το οποίο σας παρακαλούσαμε να μην προβείτε στην υποβάθμιση της ΔΟΥ Αιγίου για πολλούς λόγους τους οποίους σας παραθέταμε αναλυτικά. Ωστόσο, σήμερα 31/10 πληροφορηθήκαμε ότι δόθηκε εντολή στην ΔΟΥ Αιγίου να παραδώσει το Δικαστικό Τμήμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η υπ' αριθ. 4208/13-10-2011 επιστολή μας δεν ήταν η μοναδική, καθώς σας έχουμε θίξει το ζήτημα αυτό από τον Ιούνιο με σειρά επιστολών (4142/9-6-2011, 4169/13-7-2011) τόσο σε εσάς προσωπικά, όσο και στον προκάτοχό σας κ. Παπακωνσταντίνου, αλλά ουδέποτε λάβαμε την απάντησή σας. Οφείλατε κύριε Υπουργέ να μας δώσετε μία απάντηση, ακόμα και αν δεν κατανοούσατε την αγωνία ολόκληρης της Αιγιάλειας για την άρτια λειτουργία της ΔΟΥ Αιγίου. Ειλικρινά δεν μπορούμε να κατανοήσουμε την πολιτική την οποία ακολουθείτε, να απαξιώνετε προκλητικά τον ελληνικό λαό και τους φορείς, αγνοώντας την κραυγή αγωνίας που καταφθάνει καθημερινά στο Υπουργείο σας. Υποτίθεται ότι είμαστε μια ευνομούμενη και δημοκρατική χώρα που θα πρέπει να δίνει το παράδειγμα σε όλη την υφήλιο, καθώς εδώ γεννήθηκε η δημοκρατία, αλλά δυστυχώς και εσείς είστε ένας από αυτούς που αν μη τι άλλο κατόρθωσαν να εξευτελίσουν αυτόν τον ιερό θεσμό. Σας δηλώνουμε, εκπροσωπώντας τον εμπορικό και επαγγελματικό κόσμο της περιοχής, ότι είστε ανεπιθύμητος εσείς και η Κυβέρνησή σας στην Αιγιάλεια. Μην σας τρομάζουν τα έκτροπα και οι κάθε είδους αντιδράσεις που σημειώνονται καθημερινά, καθώς είναι η απόρροια των πράξεών σας και της πολιτικής σας. Μπορεί όντως να μην σας κάνουν αίσθηση όλα αυτά και να μας περιφρονείτε απροκάλυπτα, αλλά να είστε σίγουρος ότι αυτό θα σας το ανταποδώσουμε την κατάλληλη στιγμή».

Πηγή: aigialeianews.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια: