Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Η Λέσβος Εξάγει 20.000 Αρνιά ...σε Ιταλία και Ισπανία !

Εξαγωγές 20.000 αρνιών σε Ιταλία και Ισπανία πραγματοποίησαν από τις 28 Νοεμβρίου έως τις 28 Δεκεμβρίου τα Βιομηχανικά Σφαγεία Λέσβου.

Όπως δήλωσε στο «Ε» ο επιχειρηματίας Παναγιώτης Σελάχας, πρόκειται για μια απευθείας συνεργασία της επιχείρησης με τον Ιταλό έμπορο κρέατος κ. Σισιλιάνι, ο οποίος επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις των Βιομηχανικών Σφαγείων στην Καλλονή, για να διαπιστώσει κατά πόσο αυτές πληρούν τις προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας που απαιτούνται για τα σφάγια στις ευρωπαϊκές αγορές.

Η επιχείρηση «Βιομηχανικά Σφαγεία Λέσβου» έχει λάβει κωδικό από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για να πραγματοποιεί εξαγωγές στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παράλληλα, είναι η μόνη επιχείρηση της Λέσβου που διαθέτει τις κατάλληλες υποδομές για τη σωστή και ασφαλή διαχείριση του κρέατος κατά τη σφαγή και τη συντήρησή του, ενώ είναι πιστοποιημένη κατά τα πρότυπα ISO 9001 και ISO 22000. Αυτή η σωστή και ασφαλής διαχείριση των Βιομηχανικών Σφαγείων επέτρεψε την απορρόφηση των αρνιών της Λέσβου.

empronet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: