Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Εκδήλωση στο Σίδνεϊ αφιερωμένη στον Θ. Αγγελόπουλο

Η Ελληνική Ορθόδοξη Κοινότητα της ΝΝΟ την Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2012, στο οίκημά της στο προάστιο Λακέμπα, στις 5 μ.μ., διοργανώνει εκδήλωση η οποία θα είναι αφιερωμένη στον μεγαλύτερο Έλληνα σκηνοθέτη Θ. Αγγελόπουλο ο οποίος έφυγε απ’ την ζωή πριν λίγες μέρες.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προβληθεί η ταινία μικρού μήκους του μεγάλου Έλληνα δημιουργού με τίτλο “Η Εκπομπή” και θα ακολουθήσει ομιλία του Δρ. Βρασίδα Καραλή ο οποίος θα μιλήσει για το έργο του Θ. Αγγελόπουλου και θα διεξαχθεί συζήτηση με το κοινό.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ταινία του Έλληνα σκηνοθέτη προβάλλεται στην Αυστραλία, αφού στο παρελθόν το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου είχε παρουσιάσει τις ταινίες του βραβευμένου σκηνοθέτη.

Τέλος σε συνέντευξη της η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του ελληνικού φεστιβάλ του Σίδνεϊ, κ. Ουρανία Καρτέρη δήλωσε, πως η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη και πως όλοι οι συμπάροικοι καλούνται να προσέλθουν για να αποτιμήσουν΄όλοι μαζί φόρο τιμής στον καλλιτέχνη που καταξιώθηκε διεθνώς και συνάμα καταξίωσε και την Ελλάδα με το συνολικό κινηματογραφικό του έργο.

(Πηγή: Νέος Κόσμος)-  http://au.greekreporter.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: