Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Δημοσιογράφος απολύθηκε για ανάρμοστη συμπεριφορά(video)

Με την κάμερα στο χέρι γυρνούσε δημοσιογράφος της πακιστανικής τηλεόρασης, παρενοχλώντας ζευγάρια και ζητώντας να δει τις βέρες ή έγγραφα που αποδείκνυαν τη γαμήλια κατάστασή τους.

 Μάλιστα, αν τύχαινε να συναντήσει ερωτευμένους που δεν είχαν ακόμη νυμφευθεί τους ρωτούσε αν οι γονείς τους γνώριζαν πού βρίσκονται και τους κατηγορούσε για ανήθικη συμπεριφορά.

Μετά την προβολή της συγκεκριμένης εκπομπής της Maya Khan, προκλήθηκε θύελλα αντιδράσεων, καθώς το κοινό κατηγόρησε τη δημοσιογράφο για «κυνήγι μαγισσών». Μάλιστα, στα σχόλια που ανήρτησαν οι τηλεθεατές εξέφρασαν την αηδία τους για την πρακτικής της. Επιπλέον, αρκετοί ήταν αυτοί που απαίτησαν την απόλυση της παρουσιάστριας.

Αρχικά η αμφιλεγόμενη παρουσιάστρια υπερασπίστηκε το ρεπορτάζ της λέγοντας πως αυτοί που την κατηγορούν δεν παρακολουθούν καν το σόου της γιατί ανήκουν σε ελίτ τάξη, ενώ την επόμενη μέρα ο τηλεοπτικός σταθμός Samaa TV πρόβαλε βίντεο όπου η Maya Khan καθόταν στο κρεβάτι της και ζητούσε συγγνώμη... κατά έναν τρόπο: «Δεν είχα πρόθεση να κάνω κάτι κακό ή να σας πληγώσω».


Δεν υπάρχουν σχόλια: